De concrete opdrachten...en de AWARDS voor de editie 2025/20261.
1. Innovation & Aspiration Awards 2025/2026
De teams die meedingen naar de Innovation & Aspiration 2025/2026 Award maken een dossier van 4 tot 6 pagina’s A4 formaat over hun ambities en motivatie in de horecasector, met antwoorden op vragen omtrent hun “ aspiraties” en carrièredoelen:
Bij deze award worden studenten in groep van 2 tot 4, uitgenodigd om een F&B-concept te ontwikkelen/voorstellen dat zij graag zouden zien ingevoerd worden in hun hotelschool, bijvoorbeeld in het schoolrestaurant. Dit kan heel breed worden ingevuld, zoals:
Alles is mogelijk! De leerlingen mogen hun concept ondersteunen met foto’s, video’s en socialmediatechnieken
2. Creativity & Aspiration Awards 2025/2026
Optioneel kunnen studenten individueel deelnemen in een specialisatiegebied, zoals:
Meer info: Gault&Millau - Young Horeca Talents 2025/2026 - Challenges
We verwijzen met trots naar het e-magazine van editie 2024/2025 om te illustreren wat dit heel concreet heeft opgeleverd: E-magazine