Over het project

Doelstellingen van het Gault&Millau Young Horeca Talents Project 

 

Vanuit de visie van schoolgaande jongeren wil Gault&Millau via het nieuwe Young Horeca Talents Project zowel de specifieke horeca opleidingen als de professionele mogelijkheden in de hospitality sector meer aandacht geven. 

 

Het Gault&Millau Young Horeca Talents Project geeft aan jonge, schoolgaande talenten een podium om begeleid door hun vakleerkrachten, mits de deelname aan een reeks “Challenges” hun professionele ambities te verwoorden en te visualiseren. 

 

Waar dromen ze van, wat zijn hun uitdagingen, hoe zien ze zichzelf in 2030?

 

De hotelscholen in België en Luxemburg werden uitgenodigd via kleine teams van 2 tot 4 studenten, steeds begeleid door een vakleerkracht, uitgenodigd om aan deze challenges deel te nemen. Hierop kwam een enthousiaste respons, en tal van scholen schreven reeds in als deelnemer. Zich kandidaat stellen kan tot in augustus 2024.

 

Alle challenges krijgen passende aandacht - onder meer op deze website - waarbij de beste bekroond worden. 

 

Het project een jaarlijks terugkerend gegeven. Elk jaar zal er ook een Young Horeca Talents Day georganiseerd worden en dat voor het eerst in de lente van 2025. Alle stakeholders die zijn begaan met de toekomst van de horeca, kunnen aanwezig kunnen zijn. Meer informatie via [email protected].

Our partners