Save the Date:
15 May - 'Project Presentation' Gault&Millau Young Horeca Talents

May 5, 2024

Save The Date: Woensdagnamiddag 15 mei 2024, 14 tot 16 uur

 

Gault&Millau Young Horeca Talents - Project Presentation

Vijf korte presentaties ter inspiratie, ter discussie en als aanloop naar het Gault&Millau Young Horeca Talents Project (Mei 2024 tot Mei 2025). 

 

Vijf hotelscholen, leerlingen en leerkrachten, (België en Luxemburg) delen met alle hotelscholen hun inzichten in hun opleidingen.

 

“Wat is goed, wat kan beter, wat is ideaal? Waar willen we staan in 2030?”

 

Gevolgd door een mooie receptie verzorgd door onze partners.

 

Praktisch 

 

Graag aanmelden via: [email protected] 

 

Adres:  Hotelschool Gent, Lange Violette straat 10, 9000 Gent 

 |


|   |  

More News

Partnernews - The Inventory Paradox: How Kitchens Build Diverse Menus from a Single Fish

Nov 13, 2025

Culinair verfijnd frituren met Gault&Millau & Delizio Gold

Jul 11, 2025

Frederic Poot (19) – Vlaamse sommelier aan het werk in 's werelds beste restaurant.

Jun 4, 2025

Our partners