Doelstellingen van het Gault&Millau Young Horeca Talents Project

5 mei 2024

Doelstellingen van het Gault&Millau Young Horeca Talents Project 

 

Vanuit de visie van schoolgaande jongeren wil Gault&Millau via het nieuwe Young Horeca Talents Project zowel de specifieke horeca opleidingen als de professionele mogelijkheden in de hospitality sector meer aandacht geven. 

 

Het Gault&Millau Young Horeca Talents Project geeft aan jonge, schoolgaande talenten een podium om begeleid door hun vakleerkrachten, mits de deelname aan een reeks “Challenges” hun professionele ambities te verwoorden en te visualiseren. 

 

Waar dromen ze van, wat zijn hun uitdagingen, hoe zien ze zichzelf in 2030?

 

Ontdek hier de challenges voor de hotelscholen

De hotelscholen in België en Luxemburg werden uitgenodigd via kleine teams van 2 tot 4 studenten, steeds begeleid door een vakleerkracht, uitgenodigd om aan deze challenges deel te nemen. Toetreden kan tot augustus 2024.

 

Alle challenges krijgen passende aandacht - onder meer op deze website - waarbij de beste bekroond worden. 

 

Het project is een jaarlijks terugkerend gegeven. Daarnaast zal ook de Young Horeca Talents Day voor het eerst in de lente van 2025 georganiseerd worden. Alle stakeholders die zijn begaan met de toekomst van de horeca, kunnen aanwezig kunnen zijn. Meer informatie via youngtalents@gaultmilla

Meer Nieuws

Gault&Millau geeft next generation Young Horeca Talents eigen platform en lanceert meerjarenproject rond hotelscholen in België en Luxemburg

20 mei 2024

Save the Date: 15 May - 'Project Presentation' Gault&Millau Young Horeca Talents

5 mei 2024

Ontdek de "Project Challenges" voor hotelscholen

5 mei 2024

Onze partners